"Znajdujemy spokój wśród tych, co się z nami zgadzają, ale rozwijamy się pośród tych, którzy mają odmienne poglądy"
Frank A. Clark

Co z tą Polską No i co z tą Polską, redaktorze?
Prywatne forum użytkowników wyłączonej strony zamkniętego
w wyniku nacisków politycznych programu redaktora Tomasza Lisa
Reanimacja programu w internecie, na stronie Co z Polską?
Porozmawiajmy o Polsce i jej przyszłości

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Regulamin forum "No i co z tą Polską, redaktorze?"
Autor Wiadomość
Miki Płeć:Mężczyzna
Dezorganizator

Adres Bloga:
http://miki.salon24.pl
PostWysłany: 2007-04-20, 13:52    Regulamin forum "No i co z tą Polską, redaktorze?"
   Zobacz moją stronę w tym serwisie :): http://forum.blonia.pl/portal.php?portal_user=miki
Dodaj użytkownika do listy ignorowanych  Odpowiedz z cytatem

Na forum "No i co z tą Polską, redaktorze?" obowiązuje polskie prawo i netykieta.

Każdy użytkownik może otrzymać własny dział/blog - za utrzymanie porządku w nim odpowiada osobiście, otrzymując w związku z tym rangę Junior Admina.

Dział "Co z tą polską" jest działem wspólnym, wyświetla posty z wszystkich blogów, oraz tematy założone w nim samym. Posty wyświetlane są w kolejności ich powstawania "od najnowszego".

Dla osób, które wolą "elitarne środowisko" jest dział wspólny bloggersów - w takim samym porządku wyświetlane są tam posty z wszystkich blogów.

Każdy bloggers otrzymuje do dyspozycji własną stronę "portalową", którą może sobie po swojemu ustawić. (ponad sto pozycji do ustawienia).

Forum z założenia jest "polityczne", więc normalne są różnice zdań i poglądów. Dopuszczalna jest ocena i komentowanie owych zdań i poglądów, wycieczki osobiste dopuszczalne są jedynie w dziale Hyde Park, stworzonym dla zadziornych kogutów. Dział ten jest nie moderowany, każdy użytkownik pisze w nim, i czyta na własną odpowiedzialność, wszelkie skargi należy kierować do odpowiedniego sądu. Właściciel forum zobowiązuje się dopomóc odpowiednim organom w ustaleniu personaliów delikwenta, który czyjeś dobra czy godność naruszył.

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi