|
No i co z tą Polską, redaktorze?
Prywatne forum użytkowników wyłączonej strony zamkniętego w wyniku nacisków politycznych programu redaktora Tomasza Lisa Reanimacja programu w internecie, na stronie Co z Polską? Porozmawiajmy o Polsce i jej przyszłości
| |
| Regulamin forum "No i co z tą Polską, redaktorze?" |
| Autor |
Wiadomość |
Miki 
Dezorganizator
Adres Bloga: http://miki.salon24.pl
|
Wysłany: 2007-04-20, 13:52 Regulamin forum "No i co z tą Polską, redaktorze?"
Zobacz moją stronę w tym serwisie :): http://forum.blonia.pl/portal.php?portal_user=miki
|
|
|
Na forum "No i co z tą Polską, redaktorze?" obowiązuje polskie prawo i netykieta.
Każdy użytkownik może otrzymać własny dział/blog - za utrzymanie porządku w nim odpowiada osobiście, otrzymując w związku z tym rangę Junior Admina.
Dział "Co z tą polską" jest działem wspólnym, wyświetla posty z wszystkich blogów, oraz tematy założone w nim samym. Posty wyświetlane są w kolejności ich powstawania "od najnowszego".
Dla osób, które wolą "elitarne środowisko" jest dział wspólny bloggersów - w takim samym porządku wyświetlane są tam posty z wszystkich blogów.
Każdy bloggers otrzymuje do dyspozycji własną stronę "portalową", którą może sobie po swojemu ustawić. (ponad sto pozycji do ustawienia).
Forum z założenia jest "polityczne", więc normalne są różnice zdań i poglądów. Dopuszczalna jest ocena i komentowanie owych zdań i poglądów, wycieczki osobiste dopuszczalne są jedynie w dziale Hyde Park, stworzonym dla zadziornych kogutów. Dział ten jest nie moderowany, każdy użytkownik pisze w nim, i czyta na własną odpowiedzialność, wszelkie skargi należy kierować do odpowiedniego sądu. Właściciel forum zobowiązuje się dopomóc odpowiednim organom w ustaleniu personaliów delikwenta, który czyjeś dobra czy godność naruszył. |
_________________ Myślę, ale czy to oznacza, że od razu jestem?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
|
|